Home Vacatures Timmerman
Vacature

Timmerman

Over Vic

Wil je aan de toekomst werken? Geloof je in een wereld waarin groen veel meer is dan gewoon mooi? Groen is functioneel, het gaat niet alleen maar over mooi of lelijk, het gaat over wat planten en bomen kunnen doen. Groen draagt bij aan een mooie en duurzame toekomst. Wil jij bij die toekomst horen en wil je werken in het groen? Dan moet je bij VIC komen werken. Wij zoeken namelijk een ervaren timmerman.

Over de functie

Kleine klussen en grote uitdagingen van bruggen tot gethematiseerde buitenverblijven en van vlonders tot boomhutten; jij weet hoe je een project tot een goed einde moet brengen. Jij steekt graag je handen uit de mouwen en vindt het prachtig om met een klein team een buitenruimte opnieuw in te richten. Als timmerman binnen Vic heb je een belangrijke rol om bij te dragen aan een actieve groene wereld.

Verder denk en help je actief mee met alles in en rondom een project. Als er hulp nodig is met de andere buitenwerkzaamheden, dan ben jij een man die komt helpen. Wij zoeken graag de grenzen op, doen dingen die nog niet vaak gedaan zijn en proberen ons vak positief te veranderen. Klinkt dat goed? Dan zoeken wij jou!

Jij bent:

Een ervaren timmerman
Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs BE
Een echte teamspeler
Een zelfstandige aanpakker
Bij voorkeur fulltime beschikbaar
Woonachtig in of in de omgeving van Amersfoort

Wat biedt VIC:

30 vakantiedagen per jaar
Een verantwoordelijke functie met mooie projecten
Een enthousiaste en creatieve werkomgeving met doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
Uitjes, teamactiviteiten en toolboxmeetings
Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
Mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Solliciteren

Denk jij wat toe te kunnen voegen in een klein, maar groots denkend, bedrijf? Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie? Stuur dan je motivatie + CV naar info@viclandscapes.nl t.a.v. Katie Engelsman of bel ons op 033-2037004.

Contact
Vragen? Of heeft u plannen die u met ons wilt bespreken?
Neem gerust contact op. Bel +31 (0) 33 203 7004 of mail: info@viclandscapes.nl