Home Projecten Thaise tuin, Ermelo

Thaise tuin, Ermelo

Waan je in Thailand in de groene restauranttuin op de Veluwe
Functie
Restauranttuin

Realisatie
2020

Partners

Restaurant Lazytiger

Locatie
Ermelo

In de groene restauranttuin van het nieuwe Thais Aziatisch restaurant LAZYTIGER in Ermelo vergeet je even dat je op de Veluwe bent. De gelaagde ‘jungletuin’ wordt natuurlijk omsloten door de bestaande bosrand en je komt binnen door een speciale Thaise poort.

In deze door VIC ontworpen en aangelegde tuin kom je niet alleen om te genieten van mooie Aziatische gerechten maar ook voor een unieke beleving.

Er zijn negen (het Thaise nationale geluksgetal) verschillende vlonderterrassen in het groen rond een grindpleintje met centrale vijver, waar ook het grootse overkapte vlonderterras met bar aan ligt.

Op het plein kan gegeten en gedronken worden in de schaduw van verschillende bijzondere bloeiende of wintergroene bomen.

De terrasjes liggen deels verscholen tussen tropische beplanting die uit een bomenlaag, bamboe & heesterlaag, klimplanten en vaste plantenlaag bestaat.

Aziatische ornamenten tussen de beplanting op in het oog springende plekken zorgen voor extra sfeer, zo ook de spot-aanlichting van hutten, bomen en de neonreclame bij de ingang van het restaurant.

Lees meer
Vragen? Of heeft u plannen die u met ons wilt bespreken?
Neem gerust contact op. Bel +31 33 203 7004 of mail: secretariaat@viclandscapes.nl