Home Vacatures Ervaren aanleghovenier
Vacature

Ervaren aanleghovenier

Wil je aan de toekomst werken? Geloof je in een wereld waarin groen veel meer is dan gewoon mooi? Groen is functioneel, het gaat niet alleen maar over mooi of lelijk, het gaat over wat planten en bomen kunnen doen. Groen draagt bij aan een mooie en duurzame toekomst. Wil jij bij die toekomst horen en wil je werken in het groen? Dan moet je bij VIC komen werken. Wij zoeken namelijk een ervaren aanleghovenier.

Over de functie

Kleine klussen of grote uitdagingen; jij weet hoe je een project tot een goed einde moet brengen. Jij steekt graag je handen uit de mouwen en vindt het prachtig om met een klein team een buitenruimte aan te leggen. Als aanleghovenier ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen van een (dak)tuin of park samen met je collega’s. Je verricht onder andere het grondwerk, uitzetten van de hoogtes en en uitvoeren van bouwkundige werkzaamheden.

Wij zoeken graag de grenzen op, doen dingen die nog niet vaak gedaan zijn en proberen ons vak positief te veranderen! Klinkt dat goed? Dan zoeken wij jou!

Jij bent:

  • Een ervaren hovenier op het gebied van realisatie
  • Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs BE
  • Een echte teamspeler
  • Een zelfstandige aanpakker
  • Bij voorkeur fulltime beschikbaar
  • Woonachtig in of in de omgeving van Amersfoort

Solliciteren

Vind je het leuk om echt wat toe te kunnen voegen in een klein, maar groots denkend bedrijf? Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie? Stuur dan je motivatie + CV naar info@viclandscapes.nl t.a.v. Victor Dijkshoorn of bel ons op 033-2037004.

Contact
Vragen? Of heeft u plannen die u met ons wilt bespreken?
Neem gerust contact op. Bel 033 203 70 04 of mail: info@viclandscapes.nl