Home Vacatures Ervaren stratenmaker
Vacature

Ervaren stratenmaker

Wil je aan de toekomst werken? Geloof je in een wereld waarin groen veel meer is dan gewoon mooi? Groen is functioneel, het gaat niet alleen maar over mooi of lelijk, het gaat over wat planten en bomen kunnen doen. Groen draagt bij aan een mooie en duurzame toekomst. Wil jij bij die toekomst horen en wil je werken in het groen? Dan moet je bij VIC komen werken. Wij zoeken namelijk een ervaren stratenmaker.

Over de functie

Jij steekt graag je handen uit de mouwen en vindt het prachtig om met een klein team een buitenruimte opnieuw in te richten. Je legt voornamelijk straten, erven, stoepen en pleinen aan, maar ook het repareren van gaten en het leggen van siertegels is voor jou geen probleem. Als stratenmaker heb je kennis van de verschillende soorten bestratingen. Wij zoeken graag de grenzen op, doen dingen die nog niet vaak gedaan zijn en proberen ons vak positief te veranderen. Klinkt dat goed? Dan zoeken wij jou!

Jij bent:

  • Een ervaren stratenmaker
  • Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs BE
  • Een echte teamspeler
  • Een zelfstandige aanpakker
  • Bij voorkeur fulltime beschikbaar
  • Woonachtig in of in de omgeving van Amersfoort

Solliciteren

Vind je het leuk om echt wat toe te kunnen voegen in een klein, maar groots denkend, bedrijf? Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie? Stuur dan je motivatie + CV naar info@viclandscapes.nl t.a.v. Victor Dijkshoorn of bel ons op 033-2037004.

Contact
Vragen? Of heeft u plannen die u met ons wilt bespreken?
Neem gerust contact op. Bel 033 203 70 04 of mail: info@viclandscapes.nl